Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0476 85 27 48

ELEKTRICITEITSWERKEN VAN A TOT Z! NIEUWBOUW, RENOVATIE MAAR OOK DEPANNAGES. WOONT U IN DE REGIO HALLE, BEERSEL OF SINT-PIETERS-LEEUW? BEL ELEKTRICIEN STEVEN DESMEDT!

Airco en ventilatie

Niets zo zalig als thuiskomen in een huis dat perfect verwarmd en verlucht is. Je hebt het gevoel dat er zuurstof in de lucht zit en de warmte zit net goed. 

Met de juiste keuze van airconditioning en ventilatie kan je je woning slim afregelen, net zoals jij het wil. Airco-installateur en ventilatiespecialist Steven Desmedt heeft jaren ervaring in het plaatsen van woningventilatie en klimatisatie in de regio Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel. 

Neem contact op voor meer informatie en ontvang een gratis offerte!

Je huis krijgt zuurstof dankzij onze ventilatiesystemen

Het is belangrijk om je woning regelmatig te ventileren. Vuile lucht wordt afgevoerd en schimmels krijgen minder kans om zich in je huis te nestelen. Ook het gevaar op koolmonoxidevergiftiging wordt ingeperkt.

Ventilatie-installateur

Het is enorm belangrijk om een ventilatiesysteem professioneel te laten plaatsen om fouten in je luchtverversing te voorkomen. Een fout ge├»nstalleerde ventilatie kan namelijk nare gevolgen hebben, zoals te weinig lucht die aangevoerd wordt, met hoofdpijn en andere ongemakken tot gevolg. 

Steven Desmedt werkt enkel met de beste merken zoals Daikin en Samsung, zodat je zeker bent van een hoge kwaliteit. Je kunt rekenen op persoonlijk advies en ook systeemonderhoud behoort tot de mogelijkheden.

Telkens de juiste temperatuur met de beste klimatisatie

Doorheen de seizoenen durven temperaturen wel eens te schommelen. In de zomer wil je even verfrissing zoeken en in de winter lekker opwarmen. Het installeren van een goed airconditioningsysteem of klimatisatie is daarbij de ideale oplossing. Steven Desmedt plaatst je airconditioning en zorgt ervoor dat de temperatuur in huis steeds goed zit. 

We werken met topmerken zoals Ventilair en Renson, zodat je zeker bent van een degelijk en duurzaam systeem. 

Zit je met vragen omtrent het onderhoud van je systeem? We hebben onderhoudsprogramma's zodat je systeem lang kan blijven meegaan. 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GOEDE ELEKTRICIEN TE HALLE, BEERSEL, SINT-PIETERS-LEEUW EN OMGEVING? DAN IS DESMEDT STEVEN TE HALLE DE OPLOSSING. VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VIA MAIL OF BEL DIRECT.

0476 85 27 48 OFFERTE